Hozzávalók:
csiperke gomba
vöröshagyma
maradék nyers pulykemell, csirkemell vagy sertés hús
só, bors, oliva olaj
A gombákat megtisztítottam, a szárukat felaprítottam, ez megy a töltelékbe.
Egy kisebb fej vöröshagymát szintén apró kockákra vágtam.
Tegnap a tejszínes pulykamell készítésekor a leeső részeket, amiket nem tudtam már szép kockákra vágni félretettem, és ezeket a maradék formátlan darabokat aprítottam még kisebbekre ehhez az ételhez.
Kevés olajon megpirítottam a hagymát, mentek hozzá a gombaszárak és a húsdarabkák is. Amikor minden puha lett levettem a tűzről.
A gombafejeket belerakosgattam egy tepsibe, belekanalaztam a tölteléket, majd letakarva betettem a hűtőbe. Ma munka után csak betoltam a sütőbe, és 20 perc múlva már vacsoráztunk is. Amíg sültek a gombák a sütőben pont elkészült hozzá a párolt rizs.