Hozzávalók A
palacsintákhoz:
40 gr finomliszt
½ teáskanál sütőpor
1 evőkanál
nyírfacukor
1 evőkanál
cukrozatlan kakaópor
80 ml rizstej
1 evőkanál növényi
olaj
A pudinghoz:
110 ml rizstej
1 evőkanál
cukrozatlan kakaópor
1,5 evőkanál
nyírfacukor
1 evőkanál étkezési
keményítő
Keverjük össze a palacsinta
alapanyagait, majd egy teflon serpenyőben süssünk belőle mini palacsintákat.
Egy-egy palacsintához 2 evőkanál masszát használjunk. A palacsinták mindkét
oldalának elegendő 20-25 másodperc sülés.
Közben a pudinghoz a kakaóport, cukrot, keményítőt
keverjük el egy tálban annyi rizstejjel (3-4 evőkanál), amennyivel folyékony,
masszát tudunk készíteni. A maradék tejet forraljuk fel. Ha forr,
hozzáönthetjük a kakaós keveréket, majd
folyamatos keverés mellett sűrítsük be a pudingot.
Tálaláskor rendezgessük el a
palacsintákat a tányéron, és öntsük őket le egy adag csokipudinggal.